Taxi Muiden/Muiderberg nodig?

A-Taxi Weesp is een familiebedrijf, gevestigd op vijf minuten rijden van Muiden/Muiderberg.
Onze standplaats is het Station in Weesp; dus: komt u met de trein aan in Weesp, bel ons even van te voren zodat u verzekerd bent van een taxi naar Muiden/Muiderberg.

Gaat u het historishe 13e-eeuwse Muiden/Muiderberg bezoeken, of verblijft u er voor korte tijd?Breng dan ook eens een bezoek aan het Muiderslot (Muiden Kasteel), het middeleeuwse kasteel dat ligt aan het het IJmeer en nu geldt als één van de Rijksmusea in Nederland. Vanaf daar kunt u ook de boot route nemen naar Pampus: een forteiland in het IJmeer dat destijds is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee.
Heeft u meer zin aan watersport te doen of het strand te bezoeken? Muiderberg heeft een prachtig strand en is al sinde 1900 erg in trek als badplaats. Wilt u met de taxi vanuit Muiden weer terug naar Amsterdam of u gaat naar het station van Weesp en u heeft nog niet genoeg gezien, dan kunnen wij u naar Weesp rijden langs de historische rivier de vecht en u afzetten in Weesp ​bij de 2 windmolens. Vanaf daar loopt u in 15 minuten een zeer mooie route langs het fort en de oude houten huizen door het park of via de historische stad terug naar het station van Weesp. U kunt ook een dagje met een boot varen op de rivier de vecht, vraag ons naar één van de verhuurlocaties.​

Wij van A-Taxi Weesp zijn goed bekend in Muiden/Muiderberg en de omgeving; dus mocht u vragen hebben of tips willen krijgen, dan is onze chauffeur u graag van dienst.

Naast dagelijks taxivervoer verzorgen wij vervoer voor bruiloften en volgvervoer.​

Onze auto’s zijn geschikt voor het vervoeren van vijf passagiers. Als u met meer personen bent, dan hebben wij een achtpersoons taxi op afspraak.
Wij zijn representatief en hebben service hoog in het vaandel staan.

Wij rijden ook op afspraak buiten deze openingstijden indien wij beschikbaar zijn.

Wij spreken Nederlands en Engels.


PIN & CC welkom
PIN & CC welkom