Taxi Nigtevecht nodig?

A-Taxi Weesp is een familiebedrijf, gevestigd op vijf minuten rijden van Nigtevecht.
Onze standplaats is het Station in Weesp; dus: komt u met de trein aan in Weesp, bel ons even van te voren zodat u verzekerd bent van een taxi naar Nigtevecht.

Gaat u het historishe Nigtevecht bezoeken, of verblijft u er voor korte tijd?Breng dan een bezoek aan het fraaie restaurant No.100 het restaurant ligt namelijk midden in het dorp met het terras aan de rivier de vecht.​
U kunt ook vanaf Nigtevecht naar Weesp gebracht worden. Weesp ligt aan de rivier de vecht en heeft vele historische bezienswaardigheden, restaurants en cafés aan het water.​
Wilt u een dagje met een boot op de rivier de vecht varen? Vraag ons naar één van de verhuurlocaties.​
Het Muiderslot in Muiden is erg leuk om te bezoeken en ligt 10 minuten van Nigtevecht af. Het middeleeuwse kasteel ligt aan het IJmeer en vanaf daar kunt u ook de boot naar het forteiland Pampus nemen.

Wij van A-Taxi Weesp zijn goed bekend in Nigtevecht en de omgeving; dus mocht u vragen hebben of tips willen krijgen, dan is onze chauffeur u graag van dienst.

Naast dagelijks taxivervoer verzorgen wij vervoer voor bruiloften en volgvervoer.​

Onze auto’s zijn geschikt voor het vervoeren van vijf passagiers. Als u met meer personen bent, dan hebben wij een achtpersoons taxi op afspraak.
Wij zijn representatief en hebben service hoog in het vaandel staan.

Wij rijden ook op afspraak buiten deze openingstijden indien wij beschikbaar zijn.

Wij spreken Nederlands en Engels.


PIN & CC welkom
PIN & CC welkom